iTheorie

Bij een goede rijopleiding hoort ook theorie:

“Verkeerstheorie leren was nog nooit zo leuk, leerzaam en eenvoudig. De digitale coach begeleidt, overhoort en adviseert.”

 

COMPLETE VERKEERSTHEORIE

De iTheorie opleiding auto B bestaat uit een compleet digitaal lesboek, aangevuld met maar liefst 50 CBR theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 praktijkinstructiefilms.

Je volgt een lesschema op basis van je gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet. De  opleiding is opgebouwd volgens de officiële CBR examencategorieën en wordt gepresenteerd met behulp van diverse video- en 3-D animaties.

Als extra service is het digitale lesboek met één muisklik ook geschikt als luisterboek voor dyslectische cursisten. Dé optimale voorbereiding op het officiële CBR theorie-examen. Oefenen met de antwoordterminals, zoals die ook op het CBR examen worden gebruikt, plus een gratis studiegarantie en herhalingscursus.

 

INHOUD THEORIEPAKKET

iTheorie wordt geleverd als een toegangscode op een kaart in een verpakking. De unieke toegangscode kan op de website worden ingevuld en geeft toegang tot alle onderdelen. De autotheorie opleiding heeft de volgende onderdelen:

  • Interactief studieadvies
  • Theorieles uit een digitaal boek met voorleesfunctie voor dyslexie
  • 100 gevaarherkenningsfilms om de gevaarherkenning te trainen
  • 50 Theorie-examens om te oefenen voor het CBR theorie-examen
  • 60 Praktijkfilms als voorbereiding op het praktijkexamen
  • 2toDrive beginnen met het rijbewijs op je 16e
  • Herhalingscursus (er kan tenslotte altijd iets tegenzitten)

De opleiding kent geen tijdslimiet zoals bij zoveel andere opleidingen wel het geval is. Je doorloopt de opleiding helemaal in je eigen tempo. Dankzij de gestuurde manier van leren is zakken voor je CBR examen bijna niet meer mogelijk!

 

Wil je iTheorie eerst proberen voordat je beslist? Vraag je instructeur om een demo versie! Voor meer info kijk op de website van iTheorie.

 

Normale prijs voor deze on-line studie is 69 euro. Als je bij Superdrive lest kan je dit pakket al aanschaffen voor 39 euro. Extra korting dus!

Theorie Test kaart

Heb je een Theorie Test kaart gekregen om iTheorie uit te proberen? Vul dan de code van je kaart op de site van iTheorie. Het invulveld voor de code staat rechts onder aan de pagina. Heb je nog geen kaart? Vraag dan naar de gratis iTheorie testkaart bij je volgende rijles!

iTheorie-schema

Theorie Boeken Kopen

 

Ouderwets leren vanuit een vertrouwd theorieboekTheorie leren auto

Vanuit een boek oefenen voor je theorie-examen bij het CBR. Een vertrouwde manier van leren. Lekker wegzakkend in de bank, in de trein of gewoon op je kamer achter je bureau. Een boek neem je makkelijk mee en kun je er overal bij pakken. Maar soms wil je het misschien ook snel, handig en modern. Speciaal daarom ontwikkelt LENS Media leermiddelen die zijn aangepast aan de behoeften van deze tijd. De theorieboeken voor het bromfiets-, motor- en autorijbewijs zijn uitgebreid met een online theorie- en examentraining. Snel, makkelijk en altijd up-to-date.

Online bestellen kost het autopakket € 69,00

 

Bij Super Drive krijg je het complete pakket voor €39,00

Deze prijs is voor het complete pakket (3 boeken + internettraining)

Het is als enige lesboek in Nederland ingedeeld volgens de officiële CBR‑categorieën A t/m Z. Geen wonder dus, dat dit lespakket door Super Drive wordt gebruikt en aanbevolen wordt door deskundigen als ‘meest geslaagd en meest succesvol’.